728 x 90

Какво ще кажете за това стилно възраждане на Citroen DS?

Какво ще кажете за това стилно възраждане на Citroen DS?

Поглеждайки към актуалните модели на Citroen, магията на Citroen DS може би отдавна е останала в миналото. Определено това е един от най-уникалните автомобили в историята на цялата индустрия. Жалко е, че днес е слабо вероятно да видим толкова революционна машина. Но дизайнерът Sang Won Lee все пак смята, че дори и в 21-ви век има

Поглеждайки към актуалните модели на Citroen, магията на Citroen DS може би отдавна е останала в миналото. Определено това е един от най-уникалните автомобили в историята на цялата индустрия. Жалко е, че днес е слабо вероятно да видим толкова революционна машина.

Но дизайнерът Sang Won Lee все пак смята, че дори и в 21-ви век има място за екстравагантна кола като модерен наследник на DS. Неговото предложение за дизайн е наистина впечатляващо.

Както е видно, основните характеристики на дизайна на оригиналния DS са запазени, макар и в модифицирана форма. Разбира се, цялостният дизайнерски език е подвластен на тенденциите в сегашните години, но съчетанието между ретро форми и модерни детайли е наистина в много балансирана форма.

Дали има шанс да видим подобна разработка? Честно казано, вероятността клони към нулата. В момента френската фирма е заета със създаването на съвсем различни автомобили, които на практика почти нямат допирни точки с DS.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт