728 x 90

Първи снимки от интериора на Lada XRAY

АвтоВАЗ разпространи първите официални снимки от интериора на новия си модел XRAY. Возилото би трябвало да влезе в производство в първоначална серия още следващия месец, а продажбите ще стартират в началото на следващата година. Снимките показват, че руснаците най-накрая са поработили върху дизайна на вътрешната част от свой модел. Машината разполага с кожен волан, радио

АвтоВАЗ разпространи първите официални снимки от интериора на новия си модел XRAY. Возилото би трябвало да влезе в производство в първоначална серия още следващия месец, а продажбите ще стартират в началото на следващата година.

Снимките показват, че руснаците най-накрая са поработили върху дизайна на вътрешната част от свой модел. Машината разполага с кожен волан, радио със CD плейър на централната конзола и ръчно командване на климатичната система.

Високият хечбек, както Lada описва модела, ще разполага с 1.6 и 1.8 атмосферни бензинови мотори, които ще предлагат мощност от 115 и 122 к.с. Стандартно задвижващи колела ще бъдат предните, а срещу доплащане ще се предлага и 4х4 система от Dacia Duster.

Предвижда се стартовата цена на модела в Русия да е около 7500 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт