728 x 90

Българин нарисува бъдещ модел на Lamborghini

Българин нарисува бъдещ модел на Lamborghini

Българският дизайнер Милен Иванов показа смел проект за това как може да изглежда някой от следващите модели на италианската компания Lamborghini – Concepto X. Милен не може да бъде вкаран в графата „фенове”, тъй като има солиден опит в автомобилната индустрия зад гърба си – работил е в Overdrive, Vilner и за хърватите от Rimac,

Българският дизайнер Милен Иванов показа смел проект за това как може да изглежда някой от следващите модели на италианската компания Lamborghini – Concepto X. Милен не може да бъде вкаран в графата „фенове”, тъй като има солиден опит в автомобилната индустрия зад гърба си – работил е в Overdrive, Vilner и за хърватите от Rimac, а този му проект отговаря на всички изисквания, макар и неофициални, за това как трябва да изглежда един модел на Lamborghini – от ръбатите форми и контрастиращите ъгли до големите въздухозаборници.

Освен това Иванов е успял да въплъти в дизайна си и цитати от класически модели на марката – оформлението на задния капак на неговия проект е напомняне за Diablo, колелата са като заети от Countach, а предницата напомня за Aventador.

И най-важното – още от пръв поглед, без да поглеждате дали има емблема на предния капак, може да кажете, че това е модел на Lamborghini. Можем само да се надяваме, че Стефано Доменикали следи работата на Милен Иванов и е видял Concepto X.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт