728 x 90

Преди Коледа идва актуална анимационна версия за култовия Гринч (трейлър)

Преди Коледа идва актуална анимационна версия за култовия Гринч (трейлър)

Две седмици преди Коледа 2018 обичаната класика на Доктор Сюс Гринч оживява в чисто нов анимационен филм от създателите на "Аз, проклетникът", "Миньоните" и "Сами вкъщи". След като с голям успех адаптираха за големия екран Лоракс на д-р Сюс, сега Illumination представят забавната, затрогваща и поразително красива история на зеления циничен сърдитко Гринч, който решава

Две седмици преди Коледа 2018 обичаната класика на Доктор Сюс Гринч оживява в чисто нов анимационен филм от създателите на "Аз, проклетникът", "Миньоните" и "Сами вкъщи". След като с голям успех адаптираха за големия екран Лоракс на д-р Сюс, сега Illumination представят забавната, затрогваща и поразително красива история на зеления циничен сърдитко Гринч, който решава да открадне Коледата, но желанието му е променено от щедрия празничен дух на малката Синди-Лу Кой.

Гринч живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното си куче Макс. С дом, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, Гринч вижда съседите си от Койвил, само когато му свърши храната.

Всяка година по Коледа те нарушават спокойното му усамотение с все по-големи, по-ярки и шумни празненства. Когато жителите на града обявяват, че ще направят Коледното празненство три пъти по-голямо от миналогодишното, Гринч осъзнава, че има един-единствен начин да получи малко мир и тишина: ще трябва да открадне Коледа.

За да го направи, той решава да замести Дядо Коледа на Бъдни вечер и дори успява да намери вял и не особено заинтересован елен, който да дърпа шейната му. Междувременно долу в Койвил, преизпълнената с коледно веселие и дух Синди-Лу Кой планира да хване Дядо Коледа, за да може да му благодари за помощта към уморената ѝ самотна майка.

С наближаването на Коледа, добрите намерения на Синди-Лу и нейните приятели се преплитат с престъпните кроежи на Гринч. Дали Синди-Лу наистина ще се срещне с Дядо Коледа? Дали Гринч ще успее да заглуши коледните празненства на Койвил веднъж завинаги?

Отговорите на тези въпроси ще откриете в Гринч на 7 декември 2018 г. в кината на 2D и 3D.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт