728 x 90

Вижте как руски майстор връща силно ударено Subaru Outback към живот (видео)

Вижте как руски майстор връща силно ударено Subaru Outback към живот (видео)

Добре познатият ни руски механик Артур Тусик този път се заема с ремонта на Subaru Outback със сериозен страничен удар. За разлика от обикновено, сега част от панелите, нужни за ремонта, идват от друг автомобил донор, а не биват възстановени от оригиналния автомобил. Основната задача на Тусик този път е да подготви страничните колонки за

Добре познатият ни руски механик Артур Тусик този път се заема с ремонта на Subaru Outback със сериозен страничен удар. За разлика от обикновено, сега част от панелите, нужни за ремонта, идват от друг автомобил донор, а не биват възстановени от оригиналния автомобил.

Основната задача на Тусик този път е да подготви страничните колонки за монтажа на новите врати и калник. Макар и това да звучи относително лека работа, на практика изобщо не е – за да легнат новите врати добре и фугите между тях да останат в заводски параметри, ремонтът по монтажните точки трябва да е изключително прецизен.

Следва много рязане, заваряване на нови детайли, мерене и фино напасване, но резултатът, както можем да очакваме от Тусик, е перфектен. Въпреки сериозния си удар, колата изглежда като нова и е напълно готова да се върне на пътя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт