728 x 90

Официална рисунка на електрическия Prototype 10 от Infiniti

Официална рисунка на електрическия Prototype 10 от Infiniti

Инфинити ще покаже следващата седмица своя поразителен електрически концептуален Prototype 10 на Конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния. Елмобилът е дързък, електрически и същевременно бърз, като дава зелена светлина в желанието на марката да осигури удоволствие от шофирането и впечатляващо представяне от електрическото задвижване. При създаването на единствения Prototype 10 Infiniti преосмисля изгледа

Инфинити ще покаже следващата седмица своя поразителен електрически концептуален Prototype 10 на Конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния. Елмобилът е дързък, електрически и същевременно бърз, като дава зелена светлина в желанието на марката да осигури удоволствие от шофирането и впечатляващо представяне от електрическото задвижване.

При създаването на единствения Prototype 10 Infiniti преосмисля изгледа на класическия автомобил като го развива към модерен, изчистен и с новаторски дизайн. Концепцията му е естествената еволюция от вече видения Infiniti Q Inspiration и намеква за бъдещия дизайнерски почерк на марката. Инфинити планира да електрифицира всичките си новопроизведени автомобили след 2020 година.

„Infiniti Prototype 10 отразява оформлението и дизайна на някои от най-вълнуващите автомобилни дизайни на всички времена, където мощта се изразява чрез свърхмощни едноместни състезателни автомобили. Нашата нова концепция говори за едно електрифицирано бъдеще, което се отразява във детайлите и формата на автомобила. Ние намираме вдъхновение и в една отминала епоха, в която автомобилите се характеризират с простотата и удоволствието от шофирането им“ – сподели Карим Хабиб, изпълнителен директор „Дизайн“ в Infiniti.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт