728 x 90

Концептът QX Inspiration предшества електрическото бъдеще на Infiniti

Концептът QX Inspiration предшества електрическото бъдеще на Infiniti

Infiniti показа чисто новия си концептуален автомобил QX Inspiration, който ще видим под прожекторите на изложението в Детройт по-късно този месец. Електрическият кросоувър има важната цел да представи нови технологии и дизайн, които ще виждаме все по-често в бъдещите серийни модели на марката. В основите на джипката стои чисто нова платформа, създадена специално за електрически

Infiniti показа чисто новия си концептуален автомобил QX Inspiration, който ще видим под прожекторите на изложението в Детройт по-късно този месец. Електрическият кросоувър има важната цел да представи нови технологии и дизайн, които ще виждаме все по-често в бъдещите серийни модели на марката.

В основите на джипката стои чисто нова платформа, създадена специално за електрически автомобили. Дизайнът пък ще вдъхнови задаващите се EV-та от японците.

QX е втората студия от серията Inspiration. През миналата година видяхме Q Inspiration, който пък загатна за електрификацията на колите извън SUV и кросоувър гамата на бранда. Пълните подробности по отношение на задвижването и технологиите в концепта ще станат ясни на 14 януари, когато се дава старт на прес дните от салона в Детройт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт