728 x 90

Sauber показва новата си кола на 18 февруари

    Sauber ще представи новия си автомобил за сезон 2019 във Формула 1 – С38, сутринта преди началото на първия тестов ден в Барселона на 18 февруари. Това обяви швейцарският тим, който през 2018 постигна най-голям прогрес спрямо своите съперници в рамките на сезона. Миналата година Sauber колата си онлайн седмица преди началото на изпитанията. Отборът

    Sauber ще представи новия си автомобил за сезон 2019 във Формула 1 – С38, сутринта преди началото на първия тестов ден в Барселона на 18 февруари. Това обяви швейцарският тим, който през 2018 постигна най-голям прогрес спрямо своите съперници в рамките на сезона.

    Миналата година Sauber колата си онлайн седмица преди началото на изпитанията.

    Отборът запазва подкрепата на Alfa Romeo, като и тази година италианската марка ще е „доставчик” на двигатели – моторите идват от Ferrari, но са ребрандирани за втория сезон от завръщането на Alfa във Формула 1.

    Представянето на новата кола на Sauber се очаква с особен интерес, тъй като тимът ще представи и новите си пилоти – последния световен шампион на Ferrari във Формула 1 Кими Райконен и италианеца Антонио Джовинаци, който получава втори шанс да се пробва в световния шампионат.

    Предполага се, че също на 18-и, пак на алеята пред боксовете на пистата „Каталуня” новите си коли ще представят поне още два тима – Haas и Toro Rosso.

    Представянията на новите болиди във Формула 1 стартират на 12 февруари с Renault, на 13-и е Racing Point (бившият Force India), на 14 е McLaren и на 15 – Ferrari.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт