728 x 90

Класическата джипка Ford Bronco премина на елтяга (видео)

Класическата джипка Ford Bronco премина на елтяга (видео)

Американската инжинирингова фирма Zero Labs Automotive представи собствена версия на класическата джипка Ford Bronco, която е преправена за напълно електрическа тяга. Стойността на елмобила, който ще бъде в ограничен тираж, съставлява $250 хиляди. Панелите в тялото на офроудъра са изпълнени от композитни материали, а в оформлението на интериора е използвано естествено дърво, в това число

Американската инжинирингова фирма Zero Labs Automotive представи собствена версия на класическата джипка Ford Bronco, която е преправена за напълно електрическа тяга. Стойността на елмобила, който ще бъде в ограничен тираж, съставлява $250 хиляди.

Панелите в тялото на офроудъра са изпълнени от композитни материали, а в оформлението на интериора е използвано естествено дърво, в това число бамбук и орех, както и кожа. Освен това, в салона се е появило цифрово табло, изпълнено в стила на циферблатите на класическия всъдеход.

Електрическият Ford Bronco се привежда в движение с помощта на 269-киловатов агрегат (360 конски сили). При това елмоторът работи съвместно с петстепенна механична скоростна кутия, докато повечето елмобили ползват трансмисия с една-единствена предавка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт