728 x 90

У нас се продава 8-цилиндров дизелов Mercedes S400 cdi

    Представянето на луксозния Mercedes S400 CDI W220 в края на 20-ти век представлява събитие, което отразява перфектното съчетание между стил, мощност и безкомпромисно качество. S-Class на Mercedes-Benz предлага изключителен комфорт и изтънчена визия, които са факт за всяко поколение на модела. В тази статия ще ви представим всички вълнуващи аспекти на модела и ще ви

    Представянето на луксозния Mercedes S400 CDI W220 в края на 20-ти век представлява събитие, което отразява перфектното съчетание между стил, мощност и безкомпромисно качество. S-Class на Mercedes-Benz предлага изключителен комфорт и изтънчена визия, които са факт за всяко поколение на модела. В тази статия ще ви представим всички вълнуващи аспекти на модела и ще ви помогнем да разберете защо Mercedes S400 CDI W220 едно време е бил безспорно едно от най-престижните и желани превозни средства на пазара.

    Тежкият марш на времето

    В родния сайт cars.bg отново попаднахме на интересен екземпляр от желан модел. Любимият на мнозина българи W220 е синоним на лукс и престиж в началото на века. С минаването на времето, обаче, моделът не се доказва като надежден и сполучлив, което води и до ниската пазарна стойност днес. Като нов, цената на подобен модел лесно е надхвърляла 200 хил. лева. Днес, същият този автомобил, струва около 3% от тогавашната си стойност.

    Какво получаваме срещу парите си

    За тези 3% все пак получаваме много кола за парите си. V8 дизеловият мотор работи плавно и доставя повече от необходима мощност и сигурност на пътя. При представянето си, W220 е пионер в темата за пасивна безопасност и представя редица нови технологии, които и до днес се считат за технологичен връх и повратна точка в автомобилостроенето. Разбира се, тези нови тогава технологии идват в изключително първичен и неоптимизиран вариант, което води и до чести проблеми. Що се отнася до конкретния модел – богато оборудвана е, всичко изглежда да е в добро състояние и е от по-новите модели след фейслифта през 2002 г, който отстранява редица от грешките на по-ранните екземпляри.

    Дали това е автомобилът за вас – преценете сами като видите оригиналната обява за 6500лв тук!

    Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт