728 x 90

У нас се продава офроудърски VW Touareg 2.5TDi R5 за 4850 лв.

На този Touareg R5 попаднахме в родния сайт cars.bg. Ето какво мислим за него: Офроуд общността в България е голяма, като в нея има място за любители на всякакви марки и модели. Един от не най-характерните избори за подобно средство е първата генерация на Volkswagen Touareg. Въпреки добрите му характеристики, мощни двигатели, добра система 4х4

На този Touareg R5 попаднахме в родния сайт cars.bg. Ето какво мислим за него:

Офроуд общността в България е голяма, като в нея има място за любители на всякакви марки и модели. Един от не най-характерните избори за подобно средство е първата генерация на Volkswagen Touareg. Въпреки добрите му характеристики, мощни двигатели, добра система 4х4 и много други благодетели, ентусиастите сякаш странят леко от този модел. До голяма степен това се дължи на цената на обслужването и на резервните части, които подобават на луксозен SUV, а не толкова на горски работяга. Не липсват обаче и мераклии, които превръщат някогашния цар на пътя в опитен горски рейнджър.

Такъв е и случаят с този Touareg, който разполага с най-малкия дизелов мотор за поколението си – 2,5-литров, редови двигател с 5 цилиндъра. Мненията около мотора и неговата надеждност са силно противоречиви. Фактът, че редовно се намират екземпляри (като този) на над 300 хил. км. ни навежда на мисълта, че едва ли е чак толкова проблемен. Състоянието на конкретния модел е под въпрос. Продавачът упоменава редица механични проблеми, но изненадващо нито един от тях не е свързан със задвижването. Това ни кара да смятаме, че просто суровите условия извън пътя са довели до тези проблеми. Рошавите гуми, тегличът и огромният лед бар на покрива показват къде се крие истинската същност на този Touareg.

Пълната обява на собственика може да видите тук, а цената към момента на публикуване е 4850 лв.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт