www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Как може да изглежда Формула 1 през 2021 година

13.09.2018 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 3121 прочитания
A+ | A-

Спортният директор на Формула 1 Рос Браун показа днес в Сингапур различни варианти на това как може да се променят колите в световния шампионат за сезон 2021. 2021 е много важна година за развитието на Формула 1, защото това ще е първият сезон след края на настоящото споразумение „Конкорд”, което обвързва отборите с участие, определя начина по който се разпределят парите от наградните фондове и т.н.

Точно преди Гран при на Сингапур там се организира конференция, посветена на бъдещето на Формула 1 и Браун изложи вижданията на новия собственик на шампионата Liberty Media за това как трябва да се развива спорта.

На снимката виждате вариант на болид за сезон 2021, създаден по изискванията на актуалния вариант на правилата за 2021 година.

Вече е почти сигурно, че доставчиците на мотори ще се преборят да няма промени в двигателите за 2021 година, тъй като ФИА не успя да намери нови компании, които да влязат в спорта със свои мотори. Това ще означава опростяване на моторите с цел поевтиняването им и стабилност на правилата, за да могат да се изравнят силите на отделните доставчици, защото Renault и Honda все още изостават от Mercedes и Ferrari.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ