www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новият Mercedes CLS дебютира след няколко седмици

12.10.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 27719 прочитания
A+ | A-

Mercedes-Benz ще покаже третото поколение на стилния си седан CLS по време на изложението в Лос Анджелис през следващия месец. Информацията все още не е официална, но бе разпространена от множество източници, близки до марката.

Новият CLS ще се базира на платформата MRA, която стои в основата и на актуалните E-Class и S-Class. Именно тези два модела ще дойдат двигателите и асистиращите системи.

Моторната гама ще включва 4- и 6-цилиндрови дизелови и бензинови агрегати, като единият бензинов мотор ще бъде част от лека хибридна система. Тя ще се подпомага от малък електромотор, който ще играе ролята на бърз стартер и ще дава допълнителна мощност от 20 к.с. при пълно натоварване.

Стандартно моделът ще се продава с пасивно окачване, а срещу доплащане ще бъде достъпен и адаптивен механизъм, както и въздушно окачване. 18-цоловите гуми ще са стандарт, като на разположение ще бъдат и 19- и 20-цолови колела.

Скоро след премиерата си през ноември, новият CLS ще влезе в продажба, като първите поръчки ще бъдат изпълнени в началото на следващата година.Тагове: mercedesclsНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ