www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Спечели награди с Приста Ойл и новите масла на Texaco Havoline ProDS

09.01.2017 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Angel Sergeev | 4824 прочитания
A+ | A-

Повече от 100 години шофьорите се доверяват на моторните масла Texaco Havoline, доказали надеждността си и високото си качество по отношение на ефективност и защита на двигателя навсякъде - от Формула 1, НАСКАР и Льо Ман до тежките условия на ежедневното шофиране.

Технологията „Deposit Shield“ на Havoline помага за защита на компонентите на двигателя от непрекъснатата атака на вредните отлагания и износване дори при екстремни условия на шофиране. Наред с усъвършенстването на технологиите за проектиране на двигатели, които водят до създаване на по-малки, по-мощни двигатели с по-ниски нива на вредни емисии и по-нисък разход на гориво, трябва да се усъвършенстват и моторните масла, които ги защитават.

Новите моторни масла Havoline ProDS са специално разработени с помощта на най-новата технология „Deposit Shield“ на Texaco, която защитава проактивно Вашия двигател, за да гарантира оптимална ефективност при всякакви условия на шофиране. Произведени с използване на синтетични базови масла от най-високо качество и специално разработени добавки, моторните масла Havoline ProDS предпазват проактивно Вашия двигател от вредните отлагания и износване, като постоянно подновяват защитната бариера на Deposit Shield, която не позволява образуване на вредни отлагания върху повърхностите на изключително важните елементи на Вашия двигател и същевременно намаляват износването.

Havoline ProDS с технология „Deposit Shield“ защитава проактивно най-важното: ефективността на двигателя Ви, инвестициите Ви и икономията на горивото*.

*Ниският разход на гориво зависи от типа на автомобила/двигателя, външната температура, условията на шофиране, стила на шофиране, вискозитета на моторното масло и препоръките за сервизно обслужване на производителя

Приста Ойл, oторизиран дистрибутор на продукти TEXACO, Ви кани да вземете участие в онлайн игра и да се възползвате от шанса да спечелите една от 8-те ежеседмични награди – комплект 4 литра масло Texaco Havoline ProDS и 4 литра aнтифриз Prista Long Life, както и от възможността да спечелите голямата награда – брандиран скутер Kisbee.

Участвайте в играта тук.Тагове: пристаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ