728 x 90

Най-известната локва в интернет – този гьол в Англия събира публика всеки ден (видео)

Ерата на социалните мрежи и платформите за споделяне на видео съдържание направиха възможни създаването на интернет хитове „от нищото“. Нещо такова се случва с една голяма локва в района на Съндърланд във Великобритания, която иначе най-вероятно би останала само в разказите от уста на уста. Един ученик от региона забелязва, че редовно автомобили влизат с

Ерата на социалните мрежи и платформите за споделяне на видео съдържание направиха възможни създаването на интернет хитове „от нищото“. Нещо такова се случва с една голяма локва в района на Съндърланд във Великобритания, която иначе най-вероятно би останала само в разказите от уста на уста.

Един ученик от региона забелязва, че редовно автомобили влизат с твърде голяма скорост във водата, но така и не успяват да я прекосят. Стигат до към средата и след това двигателите им загасват, тъй като в тях е попадната вода. Решава да снима това, което се случва всеки ден, и резултатът е милиони гледания в YouTube.

Поредната партида кадри се появи преди няколко дни като в нея виждаме още от същото – безразсъдни шофьори натискат газта точно преди локвата, но така и не успяват да преминат на другия бряг. Наистина не знаем защо подхождат по такъв начин към препятствието при положение, че по-голяма част от тях биха преминали благополучно, ако просто се движеха много по-бавно.

В новите кадри попадат доста различни коли, но съдбата им е една и съща. Младият човек, който помага с бутането на почти всяка машина, всъщност е момчето, което снима и качва кадрите в YouTube.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт