728 x 90

VW Taigo с български дебют, цените започват от 37 000 лева

България стана една от първите страни в Европа, в които беше представено първото SUV купе на марката Volkswagen – Taigo. С новия модел Volkswagen разширява своята гама от компактни автомобили с предно предаване Polo (хечбек) и T-Cross (SUV), базирани на модулната конструктивна платформа за модели с напречно разположени двигатели (MQB) с още един, трети вариант

България стана една от първите страни в Европа, в които беше представено първото SUV купе на марката Volkswagen – Taigo. С новия модел Volkswagen разширява своята гама от компактни автомобили с предно предаване Polo (хечбек) и T-Cross (SUV), базирани на модулната конструктивна платформа за модели с напречно разположени двигатели (MQB) с още един, трети вариант на каросерията, който доскоро се използваше почти без изключения само от представителите на много по-високите ценови категории.

Фокусът при Taigo е поставен върху дизайна, индивидуалността и емоцията. Стандартното оборудване на новия модел включва предни LED светлини, арматурно табло с изцяло цифрови показания на приборите и инфотейнмънт системи от последното поколение MIB3. При по-високите нива на оборудване има екстри, които доскоро бяха привилегия единствено за моделите от висшите класове – матрични LED светлини, адаптивен темпомат и т.н.

Цените за България започват от около 37 000 лева.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт