728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

VW Passat B4 1.8 – ще запали ли след 8 години в забвение? (видео)

През последните няколко десетилетия Volkswagen Passat се е доказал като един от любимите автомобили на българина. Бъдещето на модела изглежда доста странно – най-вероятно версията седан, както и ръчните скорости, ще отпаднат, а това най-вероятно кара все по-често потребителите да се обръщат към пазара на употребявани машини. Там все още може да се намерят представители

През последните няколко десетилетия Volkswagen Passat се е доказал като един от любимите автомобили на българина. Бъдещето на модела изглежда доста странно – най-вероятно версията седан, както и ръчните скорости, ще отпаднат, а това най-вероятно кара все по-често потребителите да се обръщат към пазара на употребявани машини.

Там все още може да се намерят представители на поколение B4 от Passat. Появилият се през 1993 година автомобил всъщност не беше чисто нова разработка, а беше сериозно обновена версия на предишния Passat. Въпреки това, B4 си остава една от най-търсените евтини употребявани коли в България.

Прочети още:
Lada Niva срещу Dacia Duster на офроуд драг състезание (видео)

Колко е здрав един такъв Passat? Може би години вече си тежат и поддръжката става все по-трудна, но видеото по-долу кава достатъчно за надеждността. В клипчето виждаме Passat B4 от 1994 година, който не е стартиран осем години. След известни малки проблеми, като изгоряла горивна помпа и „заминал“ акумулатор, 1.8-литровият двигател запалва и дори успява да задвижи бялото комби на кратък тест-драйв.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *