728 x 90

VW Lupo 2.0 TFSI – 315 к.с. при тегло 950 кг, цена 27 000 евро

Свален от поточните линии през юни 2005 година, Volkswagen Lupo е предшественикът на днешния VW Up. Машината е предвидена основно за градска употреба и се предлага само с три врати и компактни двигатели. Но някои собственици имат съвсем различни виждания за това какво трябва да представлява едно Lupo. Този уникален екземпляр се намира в Германия

Свален от поточните линии през юни 2005 година, Volkswagen Lupo е предшественикът на днешния VW Up. Машината е предвидена основно за градска употреба и се предлага само с три врати и компактни двигатели. Но някои собственици имат съвсем различни виждания за това какво трябва да представлява едно Lupo.

Този уникален екземпляр се намира в Германия и е напълно легален за употреба по обществени пътища. Има активен TUV сертификат и в момента е пуснат за продажба на цена от 27 000 евро.

Както можете да видите на едната от снимките по-горе, на мястото на заводския 4-цилиндров бензинов агрегат е поставен 2.0 TFSI мотор от Audi S3. Агрегатът не е в заводско състояние, а освен това е бил напълно реконструиран съвсем наскоро.

Прочети още:
Mercedes EQS от Brabus - 7 процента по-голям пробег при 140 км/ч

По данни на продавача максималната мощност в момента е 315 к.с. при максимален въртящ момент от 428 Нм. Теглото на машината остава под един тон – 950 килограма, което пък гарантира още по-добро ускорение с оглед на сериозната мощност.

Състоянието отвън и отвътре е сравнимо с ново. Интериорът е получил нови седалки и тапицерия, а отвън впечатление правят джантите OZ, които крият много по-големи от заводските за Lupo спирачки. Кабината разполага с климатик и седалки с подгряване, а километражът е сменен с такъв с максимална скорост от 320 км/ч. Дали малкото Lupo го пълни?

Вижте повече в обявата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *