728 x 90

VW ID. Buzz вече в продажба в България, стартира от 114 405 лева

Петместният ID. Buzz ще дебютира на пазарите в Европа във високото ниво на оборудване Pro.

Предварителните продажби на новия ID. Buzz и на ID. Buzz Cargo в Германия, както и в България и на повечето европейски пазари, вече започнаха. Универсалният модел с нулеви емисии ще предложи изцяло електрическа мобилност за семейството, за свободното време, за бизнеса или в качеството си на фирмено транспортно средство за доставки и от 3 юни ще може да бъде поръчван в търговската мрежа на Volkswagen Лекотоварни автомобили в България. ID. Buzz Cargo се предлага на брутна цена от 99 950 лева. Брутната каталожна цена на петместния ID. Buzz Pro е 114 405 лева.

С новите модели Volkswagen Лекотоварни автомобили предлага практично ориентирана електрическа мобилност за всички, които се нуждаят от повече пространство в своето семейно и работно ежедневие. ID. Buzz и ID. Buzz Cargo не отделят локални емисии, предлагат отлична свързаност и дигитализация, дават възможност за постоянна безжична (ОТА) софтуерна актуализация и са изключително икономични благодарение на своето високотехнологично електрическо задвижване.

Петместният ID. Buzz ще дебютира на пазарите в Европа във високото ниво на оборудване Pro и ще бъде придружен от лекотоварния ID. Buzz Cargo при официалната си пазарна премиера. И двата модела се предлагат със стандартно оборудване, включващо инфотейнмънт системи с пълна комуникационна свързаност, мултифункционален волан, предни LED светлини, автоматична климатична инсталация, темпомат и системи за асистемция и предупреждение на водача като „Car2X“ и функция за аварийно спиране „Front Assist“ (стандартното оборудване на ID. Buzz Pro включва и система за поддържане на лентата за движение „Lane Assist“).

Покупката на електромобил има висок потенциал за икономии и носи със себе си редица финансови предимства, като например освобождаване от данък върху превозното средство, значително по-ниски енергийни разходи поради използването на електроенергия, по-лесна техническа поддръжка (отпада необходимостта от смяна на масло например, а сервизните интервали са сравнително дълги). Към тези предимства се добавя и екологичната устойчивост – няма друга конкурентна компания в Европа, която да предлага напълно самостоятелна моделна линия от пътнически и лекотоварни автомобили с изцяло електрическо задвижване в класа на Bulli.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт