728 x 90

БГ пазар: Продават VW Golf I след реставрация от голо купе за 35 000 лева

Volkswagen Golf във всичките си поколения продължава да има специално място в родната автомобилна култура. По една или друга причина второто поколение на бестселъра от Волфсбург е най на почит, изпреварвайки предшественика си. Оригиналният Golf обаче също се радва на добър интерес. Може би това обуславя доста високите цени на екземпляри от Golf I в

Volkswagen Golf във всичките си поколения продължава да има специално място в родната автомобилна култура. По една или друга причина второто поколение на бестселъра от Волфсбург е най на почит, изпреварвайки предшественика си. Оригиналният Golf обаче също се радва на добър интерес.

Може би това обуславя доста високите цени на екземпляри от Golf I в добро състояние. Попаднахме на един такъв, който е преминал цялостна реставрация, започнала от голо купе, както казва продавачът.

Машината е произведена през 1977 година и до момента има навъртяни около 122 000 километра. Макар и машината да се намира в София, талонът за регистрация е немски.

От снимките виждаме един наистина изящен Golf I, който може би се нуждае единствено от по-представителни джанти. Поради чудесното си състояние, машината е оценявана на 35 000 лева. Колата ще се продава до 22 септември, а след това ще бъде изнесена и продадена в Германия.

Повече можете да видите в оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *