728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Volvo подарява коли на стойност $2 млн. при определено събитие на Супер Боул

По време на Супер Боул 2021 шведската марка може да раздаде коли на стойност до два милиона долара.

Volvo обяви мащабна рекламна кампания за най-големия мач за годината от сезона в американския футбол. По време на Супер Боул 2021 шведската марка може да раздаде коли на стойност до два милиона долара.

Единственото условие това да се случи е в рамките на мача на 7 февруари зрителите да станат свидетели на т.нар. safety. Това е ситуация от играта, при която атакуващият отбор губи топката в своето поле, а защитаващият се отбор получава владението на топката и две точки към актива си.

Volvo казва, че ако това се случи, то като награда ще бъдат раздадени коли на стойност два милиона долара. Всичко, което зрителите трябва да направят, е да се регистрират на специален сайт, да специфицират автомобила, който искат да спечелят, и да стискат палци.

За последен път safety се случва през 2013 година. В досегашната 54-годишна история на Супер Боул това явление е наблюдавано 9 пъти, а досега през сезон 2020-2021 то е ставало факт 30 пъти във всички мачове.

Сайтът, на който става регистрацията за играта, носи името на самата кампания – Volvo Safety Sunday. Чрез нея производителят рекламира сигурността в автомобилите си.

Прочети още:
Даунсайзинг ли? Lexus IS 500 дебютира с атмосферен 5.0 V8!

Нещо подобно Volvo предложи и през миналата година, когато за safety в рамките на Супер Боул от 2 февруари 2020 година бяха обещани коли на стойност един милион долара. Събитието обаче не стана факт и така наградата не беше спечелена.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *