728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават Volvo 740 с 6-цилиндров дизел

Сериите 700 на Volvo и до ден днешен се славят като едни от най-издръжливите автомобили, правени някога от шведската марка. Въпреки напредналата си възраст, все още съществуват екземпляри в добро здраве, дори и в България. Един такъв в момента се продава и цената му изглежда доста закономерна. Става дума за Volvo 740, произведено през 1989

Сериите 700 на Volvo и до ден днешен се славят като едни от най-издръжливите автомобили, правени някога от шведската марка. Въпреки напредналата си възраст, все още съществуват екземпляри в добро здраве, дори и в България.

Един такъв в момента се продава и цената му изглежда доста закономерна. Става дума за Volvo 740, произведено през 1989 година, в което почти всичко е в оригинален вид.

Описанието в обявата споменава за доста ремонти. Седанът е цялостно пребоядисан и в момента „няма точка ръжда“. Сменено е „почти всичко по ходовата част, нов съединител, амортисьори пружини, шарнири. Ревизирана е главата, сменен е радиаторът.“

Прочети още:
БГ пазар: Продават Ford Thunderbird V8 от 1977 г. за 15 000 лева

Като цяло, състоянието, поне от снимките, изглежда почти безупречно. Собственикът казва, че могат да бъдат открити „дребни забележки“, което е повече от нормално с оглед възрастта.

В оригиналното оборудване на това Volvo 740 присъстват електрически стъкла и климатик, а собственикът е добавил и модерна мултимедийна система с дисплей. Салонът е претапициран.

Исканата цена към момента на публикуване е 3800 лв. Като причина за продажба е посочено наличието на твърде много коли в автопарка на собственика.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *