БГ пазар: Продават рядко Volvo 480 от 1993 година за 3500 лева

Това Volvo 480 има пробег от 223 000 километра и разполага с 1.7-литров бензинов двигател със 106 к.с.

Volvo е марка, която със сигурност, особено в България, е по-известна със своите големи всъдеходи и комбита, отколкото със спортните си коли. Шведите обаче имат завидна история при създаването на двуврати бегачки, а част от тази история е и моделът 480.

У нас този автомобил се срещаше относително по-често през 90-те години, но днес е истинско събитие да видите 480 в движение и в добро състояние. Можете сами да си представите каква рядкост е появата на такъв автомобил за продажба.

Попаднахме на тази обява за Volvo 480 във Facebook, откъдето открихме линк към оригиналната обява в Mobile.bg. Колата е с първа регистрация от юни 1993 година и има пробег от 223 000 километра до момента.

Състоянието е доста добро, поне съдейки от снимките. Ето какво още споделя продавачът (текста публикуваме без редакторска намеса):

„Колата е в перфектно техническо и визуално състояние за годините си както се вижда на снимките.
Двигателя работи перфектно без течове шумове или пушаци (никога е нямала газ) скоросната кутия също превключва плавно.
Колата е със стегната ходова част.
Монтирана е мултимедия и са сменени колонките с по мощни.
Сменена е генерацията.
Нов акумулатор на 3 месеца
Всичко е платено задължително прехвърляне.“

Прочети още:
Продават Mercedes-Benz 500E AMG 6.0 на 113 791 км - цена от поне 120 000 евро

Вижте оригиналната обява за повече информация.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Ico
    май 23, 2022, 17:24

    Не е лоша 480-ката, ама чак пък в топ състояние не е и го казвам защото имам общо 4 модела от марката включително и 480 турбо, което не бих размени за това от статията. А че е уникална кола спор няма, особено турбото дава голяма емоция при шофиране!!!

    Отговор