728 x 90

Volkswagen ID.7 очаква световната си премиера

Volkswagen ID.7

Световната сцена е готова да посрещне новия ID.7! Експонатът ще бъде маскиран със специална „дигитална” маскировка с многослойно лаково покритие и уникална интелигентна технология за светлинни ефекти върху част от каросерията. Тази интерактивна функция символизира следващата стъпка в дигитализацията на бъдещия флагман на моделното семейство ID. ID.7 предлага иновативни решения за климатизация и комфорт в

Световната сцена е готова да посрещне новия ID.7!

Експонатът ще бъде маскиран със специална „дигитална” маскировка с многослойно лаково покритие и уникална интелигентна технология за светлинни ефекти върху част от каросерията. Тази интерактивна функция символизира следващата стъпка в дигитализацията на бъдещия флагман на моделното семейство ID.

ID.7 предлага иновативни решения за климатизация и комфорт в интериора

С най-новия си модел, използващ технологичната основа на платформата MEB, Vоlkswagen отговаря на отзивите на своите клиенти и подобрява потребителското изживяване в множество области. В серийното оборудване на новия ID.7 ще бъдaт включени редица новаторски решения като:
– нова концепция на показанията на арматурното табло
– head-up дисплей с разширена реалност (AR)
– екран с диагонал 15 инча (38 сантиметра)
– нови прибори за управление на климатичната инсталация, интегрирани в главното меню на инфотейнмънт системата
– осветени сензорни плъзгачи

Необичайната маскировка на новия модел е интерактивна
На своя щанд на изложението CES в Лас Вегас Vоlkswagen ще покаже и друг интелигентен аспектна новия ID.7 по доста специален начин. „Камуфлажът” или външната маскировка, използвана често при прототипите в предсерийната фаза, в случая се отличава с необичаен „дигитален” дизайн и уникално лаково покритие с интерактивно осветление на каросерията на ID.7. Покритието се състои от общо 40 слоя, част от които са електропроводими, а друга част притежават изолационни свойства. По този начин под най-горния покривен слой на лаковото покритие се формират 22 електрифицирани области от каросерията, които могат да се контролират поотделно и да светят с електролуминесцентен ефект. Ако всичко това бъде свързано с озвучителната система, ритъмът на музиката може да се визуализира чрез синхронно осветяване на отделни зони.
QR кодовете на предния капак и двете страни на каросерията на свой ред служат като своеобразен свързващ интерфейс между физическия и цифровия свят. В същото време мотивите на цялата маскировка на новия модел разширяват QR код темата и изпълняват основната си задача – да затруднят проследяването на формите и контурите на бъдещия сериен автомобил.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт