БГ пазар: Продават една от последните внесени Волга 24-10 в България със „заводски аромат на салона“

Все по-рядко виждаме стари руски автомобили за продажба в България. Ако изобщо такива се появяват, то те са към края на своя жизнен цикъл и са в лошо състояние. Не такъв е случаят с тази бяла Волга ГАЗ 21-10, която се появи на обява преди няколко дни. Машината е в напълно оригинално състояние и е

Все по-рядко виждаме стари руски автомобили за продажба в България. Ако изобщо такива се появяват, то те са към края на своя жизнен цикъл и са в лошо състояние. Не такъв е случаят с тази бяла Волга ГАЗ 21-10, която се появи на обява преди няколко дни.

Машината е в напълно оригинално състояние и е с пробег от около 27 000 километра. Произведена е през 1990 година и продавачът казва, че е една от последните бройки, внесени в България. Състоянието е толкова добро по описание, че в интериора дори се носи „заводски аромат“ на салона.

Ето повече подробности от обявата (текстът е публикуван без редакторска намеса):

„Продавам Волга ГАЗ 24-10. Колата е като нова, пазена, от един собственик. Всичко по нея е оригинално. Закупена с фактура от Мототехника през април 1990г. – последен внос в България за този модел. Гаражна, с оригинални съветски гуми, джанти и тасове, оригинална автоматична антена, със заводски аромат на салона. Допълнително монтирани радио-касетофон от Кореком, тонколони и теглич. С навършени 30 години от датата на производството на автомобила – пълноправен член на всички ретроклубове. Само за ценители! Пробег: 27 000 км.“

За жалост, цената на екземпляра не е известна. Продавачът предлага повече подробности при контакт и реален интерес, но много потребители критикуват тази практика, тъй като липсва дори и отправна точка за цената.

Прочети още:
БГ пазар: Продава се Citroen CX GTI Turbo без липси, нуждаещ се от реставрация

Повече можете да видите в самата обява.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget