728 x 90

БГ пазар: Искат 10 000 лева на тази Волга 2410 на 75 000 километра

По-важното е, че тази бяла Волга изглежда в доста оригинално състояние.

Все по-рядко виждаме стари съветски автомобили за продажба в България. Ако изобщо такива се появяват, то те са към края на своя жизнен цикъл и са в лошо състояние. Не такъв е случаят с тази бяла Волга ГАЗ 2410, която се появи на обява преди няколко дни.

Не знаем точната дата и година на производство на машината, но знаем, че е на относително малко километри. Поне така показва километражът, който сочи почти 75 000 километра. Дали това е първото му завъртане до 100 000, също не можем да кажем.

По-важното е, че тази бяла Волга изглежда в доста оригинално състояние. Това касае екстериора и интериора, като дори и оригиналните тасове за колелата са налични. Разбира се, състоянието в момента е далеч от перфектно и ще е нужда почти цялостна реставрация.

Малко изненадани сме от цената. Към момента обявата, публикувана във Facebook, посочва искана цена от 10 000 лева. Коментарите под обявата също са основно негативни, макар и да има хора, които се съгласяват, че тази Волга може би струва толкова.

Ще оставим на вас сами да прецените каква е реалната цена на колата. Разгледайте снимките тук, както и оригиналната обява и споделете мнението си в секцията за коментари по-долу.

Прочети още:
БГ пазар: Това доработено Peugeot 106 XSi струва 5200 лева

Доста по-запазен екземпляр от модела се появи за продажба преди няколко месеца. За него писахме в друго издание на рубриката „БГ пазар“ – вижте статията тук.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *