728 x 90

БГ пазар: Продават реставрирана Toyota Tercel от 1983 година за 7000 долара

Името Tercel надали буди много спомени в главата ви. Това е модел на Toyota, продаван в пет поколения в различни региона на света. За известен период, Tercel се предлага дори и в Европа, но екземплярите, които са все още в движение, далеч не са много. Попаднахме на автомобил от серията, обявен за продажба в България.

Името Tercel надали буди много спомени в главата ви. Това е модел на Toyota, продаван в пет поколения в различни региона на света. За известен период, Tercel се предлага дори и в Европа, но екземплярите, които са все още в движение, далеч не са много.

Попаднахме на автомобил от серията, обявен за продажба в България. Става дума за машина, произведена през 1983 година, което означава, че тя принадлежи на второто поколение Tercel. Автомобилът е червено комби с двойно предаване.

По информация на продавача, колата е след пълна реставрация. Oт снимките виждаме, че машината наистина изглежда чудесно и почти всичко е оригинално. Казваме почти, защото в багажника се вижда газова уредба, която не е част от стандартното оборудване на Tercel.

Ако тази „рядка птица“ привлича интереса ви, можете да видите повече за нея на оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *