728 x 90

БГ пазар: Продават реставрирана Toyota Tercel от 1983 година за 7000 долара

Името Tercel надали буди много спомени в главата ви. Това е модел на Toyota, продаван в пет поколения в различни региона на света. За известен период, Tercel се предлага дори и в Европа, но екземплярите, които са все още в движение, далеч не са много. Попаднахме на автомобил от серията, обявен за продажба в България.

Името Tercel надали буди много спомени в главата ви. Това е модел на Toyota, продаван в пет поколения в различни региона на света. За известен период, Tercel се предлага дори и в Европа, но екземплярите, които са все още в движение, далеч не са много.

Попаднахме на автомобил от серията, обявен за продажба в България. Става дума за машина, произведена през 1983 година, което означава, че тя принадлежи на второто поколение Tercel. Автомобилът е червено комби с двойно предаване.

По информация на продавача, колата е след пълна реставрация. Oт снимките виждаме, че машината наистина изглежда чудесно и почти всичко е оригинално. Казваме почти, защото в багажника се вижда газова уредба, която не е част от стандартното оборудване на Tercel.

Ако тази „рядка птица“ привлича интереса ви, можете да видите повече за нея на оригиналната обява.

Прочети още:
БГ пазар: Продават VW Golf I след реставрация от голо купе за 35 000 лева

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *