728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

2.44 млн. км по-късно тази Toyota Tacoma все още се движи (видео)

Да видиш превозно средство с пробег от един милион километра е интересна гледка. Но да видиш пикап, който цял живот е бил експлоатиран сериозно, да навърти 2.44 милиона километра – това вече е наистина впечатляващо. Автомобилът Toyota Tacoma от видеото по-долу има вече навъртяни 1.52 милиона мили, което се равнява на 2.44 милиона километра. Собственикът

Да видиш превозно средство с пробег от един милион километра е интересна гледка. Но да видиш пикап, който цял живот е бил експлоатиран сериозно, да навърти 2.44 милиона километра – това вече е наистина впечатляващо. Автомобилът Toyota Tacoma от видеото по-долу има вече навъртяни 1.52 милиона мили, което се равнява на 2.44 милиона километра.

Собственикът Майк Нийл купува пикапа нов през ноември 2007 г. Той изминава по около 500 мили на ден между Вирджиния и Северна Каролина за работата си, доставяйки различни медикаменти.

Прочети още:
Новата Lada Niva Legend на четвърт миля, времето е... да! (видео)

Tacoma-та се оказа много надежден пикап за Нийл. Той трябва да смени двигателя на 880 000 мили, а „новият“ агрегат тогава е с вече над 100 000 мили пробег. Пикапът получава и други компоненти втора ръка, като например автоматична трансмисия при пробег от 1.3 милиона километра.

Вижте повече във видеото по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *