728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Нов комплекс на Toyota в Бургас

Оторизираният представител на Toyota в Бургас, Спекта Ауто, откри напълно нов търговско-сервизен комплекс. Разположен на обща площ от над 2000 кв.м. модерният комплекс се намира на нова локация, удобна за жителите на града, но и за всички посетители на Бургас. Инвестицията в новоизградения търговско-сервизен център е на стойност над 1.5 милиона евро, като проектът е

Оторизираният представител на Toyota в Бургас, Спекта Ауто, откри напълно нов търговско-сервизен комплекс. Разположен на обща площ от над 2000 кв.м. модерният комплекс се намира на нова локация, удобна за жителите на града, но и за всички посетители на Бургас.

Инвестицията в новоизградения търговско-сервизен център е на стойност над 1.5 милиона евро, като проектът е реализиран в рамките на година, въпреки всички трудности, породени от обстоятелствата около COVID ситуацията.

С площ от 700 кв.м. шоурумът на новия комплекс разполага с просторно изложбено пространство за нови автомобили и комфортни клиентски зони за качествено изживяване с марката Toyota. Механичният сервиз с обща площ от 500 кв.м. площ разполага с най-новото и модерно оборудване по стандартите на марката.

В новоизградения комплекс ще работят над 35 души, обучени и сертифицирани по високите световни стандарти на марката Toyota. Те ще обслужват клиентите на марката в Бургас и региона.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget