728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Разкриха неофициално дизайна на новия Toyota Land Cruiser

Една от най-слабо прикриваните тайни в автомобилната индустрия напоследък носи името Land Cruiser. Японският всъдеход е на прага да получи ново поколение, което би трябвало да видим преди края на годината. Офроудърът вече беше заснет по време на тестове, а в интернет пространството се появиха и патентни изображения. Цялата тази информация е била достатъчна за

Една от най-слабо прикриваните тайни в автомобилната индустрия напоследък носи името Land Cruiser. Японският всъдеход е на прага да получи ново поколение, което би трябвало да видим преди края на годината.

Офроудърът вече беше заснет по време на тестове, а в интернет пространството се появиха и патентни изображения. Цялата тази информация е била достатъчна за колегите ни от Kolesa.ru, за да създадат рендъринг, който ни подготвя за финалния дизайн.

Както вече стана ясно, Land Cruiser ще запази конструкцията си тип рама-шаси. Всъщност, очаква се до голяма степен платформата на модела да остане без сериозни промени спрямо все още актуалния модел.

Прочети още:
Hennessey Venom 775 е американско чудовище със 775 к.с. и цена от $100 000

Един от новите мотори на Land Cruiser ще бъде 3.5-литров битурбо дизел, който ще бъде разработен за международните пазари. В Япония пък се очаква нов 3.3 дизел, както и хибридна система.

Предвиждат се промени и по 4х4 системата, а идеята е дори по-добра пригодност за движение извън пътя от сега. Land Cruiser ще остане най-проходимият модел в гамата на Toyota по целия свят.

Новият джип ще бъде отново от серията 300 и би трябвало да се появи през лятото на тази година. По-луксозната версия на Lexus ще дебютира около година по-късно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *