728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават 3-местен електромобил с 1.34 к.с. за 4000 лв.

Според описанието в обявата максималната скорост на движение е 48 км/ч.

Помните ли малкия китайски електромобил, за който говорихме само преди няколко седмици? Е, изглежда на българския пазар се предлага още по-странен автомобил с електрическа тяга.

Става дума за фабрично нови китайски електромобили, чиято изходяща мощност възлиза на 1 киловат или 1.34 конски сили. Електрическата енергия се „складира“ в гелови батерии, които осигуряват пробег с едно зареждане от около 100 километра. Самото зареждане отнема до 5 часа.

Не знаем точните технически характеристики на модела – нито, често казано, и неговото име, но можем да предположим, че надали е много бърз. В интериора си той предлага място за до трима пътника – шофьор плюс двама пасажери отзад.

Според описанието в обявата максималната скорост на движение е 48 км/ч. Интересно е, че според информацията, автомобилът „може да не се регистрира“.

В оборудването влизат камера за паркиране и електрически стъкла. Вентилацията на кабината изглежда става посредством малък вентилатор, прикрепен към таблото.

Прочети още:
БГ пазар: Продават световноизвестното BMW Bullshark с български тунинг

Друг интересен факт е, че шофьорското място е разположено в средата на предната част на автомобила. Достъпът става посредством една от двете големи врати.

Цената? В обявата машината е публикувана с цена от 3999 лв. Като производствена дата се посочва февруари 2020 г., но от снимките виждаме, че найлоните по седалките все още са налични. С други думи, наистина става дума за фабрично нова машина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *