728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Tesla собственик прекъсна изложението в Шанхай с протест на покрива на Model 3

Според Bloomberg охранителите са се опитали да скрият съобщението върху ризата й с помощта на чадъри.

Репортажи от Китай съобщават за собственичка на Tesla, която се качи на автомобил Model 3 по време на автомобилното изложение в Шанхай, за да протестира срещу това, че според нея марката предлага дефектни спирачки. Както можете да видите от видеоклипа по-долу, тя стои на колата и вика известно време, преди да бъде ескортирана от служители по сигурността.

Нямаме много информация за ситуацията със спирачките, въпреки че помним предишни съобщения на същата жена, протестираща срещу Tesla. Съобщава се, че това се отнася за известен в Китай случай, въпреки че все още няма достоверна информация относно това дали е открит действителен проблем със спирането или не. Според Tesla обаче твърденията на жената са неверни.

Жената беше облечена в тениска с надпис на китайски език. Източници от Шанхай потвърждават, че съобщението, преведено на български, гласи „спирачките на колата не работят.“ Съобщава се също, че жената крещи „спирачките на Tesla губят контрол“.

Прочети още:
Mercedes ще иска 489 евро на година за завиваща задна ос на EQS

Според Bloomberg охранителите са се опитали да скрият съобщението върху ризата й с помощта на чадъри. Въпреки това, тя успява да направи протеста си видим за всички преди охранителите да я свалят от колата.

В статията на Bloomberg се посочва, че Tesla е наясно с жената от известно време. Тя започна да излъчва на живо своите протести близо до щанда на Tesla на изложението в Шанхай, преди да заеме позицията на върха на шоуто.

Жената казва, че спирачките на нейния Tesla Model 3 са се провалили и едва не са убили нейното четиричленно семейство, когато отказът е причинил инцидент. Според данните на Tesla, свързани с автомобила, Model 3 се е движил с около 120 км/ч, а аварийните му системи и спирачки са работили правилно по време на инцидента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *