728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават 9-годишен 7-местен индийски ван за 8000 лв.

Дали това е реална цена, бихме се радвали да разберем от коментарите ви в статията.

В днешното издание на рубриката ни „БГ пазар“ ще хвърлим бърз поглед към едно интересно предложение от далечна Индия. Става въпрос за Tata Aria с производствена година 2012.

Моделът е нещо средно между ван и SUV, но предлага място за до седем пътника на седем пълноразмерни седалки. Aria се предлага с различни двигатели, но конкретният екземпляр има 2.2-литров дизел със 140 к.с.

Пробегът според обявата е наистина малко – около 82 000 километра, а машината изглежда запазена. Важно е да споменем, че ванът се квалифицира като превозно средство с емисионен стандарт Евро 5.

Прочети още:
Искат 400 000 евро за тази рядка Alpina B12 с ръчна кутия и V12 мотор

От описанието на обявата разбираме, че „автомобилът е гаражен, в перфектно техническо състояние, сменени масла, филтри, чисто нови накладки, нов акумулатор, перфектен интериор, неразличим от нов.“

Освен това, към цената на автомобила, за която ще стане дума след секунди, се включват „комплект летни и зимни гуми и много консумативи,“ както и целогодишна винетка.

Продавачът е поставил цена от 8000 лева за индийския ван. Дали това е реална цена, бихме се радвали да разберем от коментарите ви по-долу. Междувременно ще припомним, че Tata спира производството на Aria през 2017 година, когато на пазара излиза наследникът Hexa.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *