728 x 90

Три нови скутера от Suzuki за 2022 година

Suzuki Motor Corporation представи на световна премиера новия луксозен скутер Burgman Street 125EX, а също и новите Address 125 и Avenis 125, на INTERMOT – Международният мотосалон в Кьолн от 4 до 9 октомври. Продажбите им в Европа ще започнат от пролетта на 2023 г. Новият Burgman Street 125EX е първокласен компактен скутер за хора,

Suzuki Motor Corporation представи на световна премиера новия луксозен скутер Burgman Street 125EX, а също и новите Address 125 и Avenis 125, на INTERMOT – Международният мотосалон в Кьолн от 4 до 9 октомври. Продажбите им в Европа ще започнат от пролетта на 2023 г.

Новият Burgman Street 125EX е първокласен компактен скутер за хора, които търсят добре оборудван мотор, който е удобен да се кара всеки ден. Той е с луксозен дизайн и с изпипани детайли, а предните и задните светлини са LED за по-добра видимост.

Това е първият мотоциклет на Suzuki, който използва двигателя Suzuki Eco Performance Alpha (SEP-α), който усъвършенства технологиите, наследени от мощния, но екологичен двигател SEP, като добавя система Stop&Start (EASS), която изключва автоматично двигателя при спиране и безшумно го стартира при потегляне. Всичко това осигурява мощното ускорение и вълнуващи реакции, но в съответствие със стандартите за емисии Euro 5 и при нисък разход на гориво от 1,9 л/100 км (52,6 км/л)*, и ниски емисии на CO2 от едва 44 г/км.

За спирането може да разчитате на Combined Brake System, която го балансира, като разпределя спирачната сила както към предните, така и към задните колела, дори да натискате само лявата спирачка. Спирачната сила се осигурява от дискова спирачка с диаметър 190 mm отпред и 130 mm барабанна отзад.

Новият Address 125 притежава класически и градски стил, с LED фарове и габаритни светлини за по-добра видимост. Скутерът осигурява спокойна позиция на каране, като използва плосък и удължен под и широки, удобни седалки. Той също така включва система за предотвратяване на кражба, както и помощни функции като багажник под седалката, ляв преден джоб и USB изход и др.

Със спортен и динамичен стил, с монтирани върху тялото LED фарове, двойни LED задни комбинирани светлини, заключване на задната спирачка, което заключва задните колела при спиране и пълен LCD инструментален панел. Лекото шаси и SEP двигателят осигуряват пъргаво управление. Уникалната спортна двуцветна седалка с червени шевове осигурява както добро сцепление, така и по-лесно стъпване. Освен това има същите помощни функции като новия Address 125, като система с ключове за предотвратяване на кражба и USB изход, както и покрито предно ляво отделение.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт