728 x 90

Тунер превърна Suzuki Jimny в мини копие на Mercedes G-Class

Ако погледнем малко по-абстрактно на нещата, ръбатото последно поколение Suzuki Jimny изглежда доста подобно на емблематичния Mercedes-Benz G-Class, макар и в много по-малък мащаб. Следователно не е изненадващо, че през последните години много тунери от афтърмаркет сцената започнаха да модифицират Jimny, за да прилича повече на легендарния немски офроудър. Liberty Walk е един от тях.

Ако погледнем малко по-абстрактно на нещата, ръбатото последно поколение Suzuki Jimny изглежда доста подобно на емблематичния Mercedes-Benz G-Class, макар и в много по-малък мащаб. Следователно не е изненадващо, че през последните години много тунери от афтърмаркет сцената започнаха да модифицират Jimny, за да прилича повече на легендарния немски офроудър.

Liberty Walk е един от тях. Японският специалист по следпродажбено обслужване е създал множество смели модели Jimny от пускането на офроудъра и този последен пример е един от най-поразителните до момента.

Украсата на екстериора на този Jimny включва гланцирана черна боя, а предният му край е претърпял цялостна трансформация с ревизирани фарове, черни баджове, черна решетка и уникална броня с отличителни дневни LED светлини. Liberty Walk е снабдил машината и с нов преден капак с голям отвор за въздух, подобен на този на Mercedes-AMG G 63.

Модификациите продължават отстрани, където тунерът е монтирал черни колела и е модифицирал изпускателната система, така че ауспусите вече излизат от страната шофьора. Страничните прозорци разполагат с въздушни дефлектори, докато отзад на покрива има голям спойлер.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *