728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Suzuki Jimny се завърна като баничарка на цена от 41 790 лв.

За радост на феновете, Jimny LCV запазва своя емблематичен и приятен външен вид, но предлага значителна промяна в интериора.

Автентичният офроудър Suzuki Jimny от Косай, Япония реши да се завърне, преоборудван за професионалистите. Новият двуместен Jimny LCV запазва чистокръвната си 4х4 самоличност и добавя практично място за багаж.

Първите доставки на Jimny LCV у нас се очакват през март, но предвид големия интерес към модела, официалният вносител на Suzuki в България дава възможност на клиентите да направят своята поръчка преди официалното му представяне на българския пазар.

За радост на феновете, Jimny LCV запазва своя емблематичен и приятен външен вид, но предлага значителна промяна в интериора, предлагайки на водача още по-голяма ергономичност и щедро пространство за багаж от 863 литра, което е отделено от купето чрез разделителна предпазна решетка.

Цената на Jimny за професионалисти е 41 790 лв. с ДДС, като клиентите могат да се възползват от Suzuki Scrap Bonus и да го получат на крайна цена от 39 790 лв. с ДДС.

Прочети още:
Renault пуска Clio на газ в България срещу 28 800 лв.

Припомняме, че лансирането на джипката като LCV автомобил е практика единственият начин офроудърът да остане в продажба, тъй като не отговаря на емисионните изисквания извън категорията LCV.

При лекотоварните машини праговете на изгорелите газове от двигателите са доста по-високи, което позволява на Jimny да запази 1.5-литровия си атмосферен мотор, който изхвърля 176 грама СО2 на километър.

Моделът се предлага само в една версия, която идва с добро оборудване – климатик, фобрично радио, Bluetooth, електрически прозорци, отопляеми седалки, автоматични светлини с High Beam Assist функция, Cruise Control, асистенти при спускане и изкачване при наклон, спирачен асистент, Dual Sensor Brake Support система с камера и лазерен датчик, която предотвратява удар, следи пътната лента и знаци.

Предварителни заявки могат да се правят на този линк.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *