728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Ново Suzuki с 2000 лв. отстъпка, ако предадеш стара кола за скрап

Програмата Suzuki Scrap Bonus е насочена към собствениците на леки автомобили на възраст над 15 години.

С началото на новата година от Suzuki България обяви и началото на нова бонус програма за своите клиенти – Suzuki Scrap Bonus. Тя следва глобалната визия на Suzuki Motor Corporation за максимално намаляване на вредните отпечатъци върху околната среда.

Програмата Suzuki Scrap Bonus е насочена към собствениците на леки автомобили на възраст над 15 години, които по официални данни на МВР представляват над 70% от автомобилния парк в България.

Чрез нея те могат да предадат за рециклиране своето амортизирано или вече излязло от употреба превозно средство и срещу това да получат директно ценово предимство от 2 000 лева при закупуването на нов автомобил от гамата на японския производител.

Насърчаването на намаляването, рециклирането и правилното третиране на отпадъци от производството и продуктите, чрез технологии и системи за рециклиране на автомобили, е ключов фактор във философията на марката за опазване на природата.

Прочети още:
Dacia Spring ще струва 33 100 лв. в България

По условията на скрапинг програмата търговските представители на Suzuki имат ангажимент да се погрижат за всичко – от репатрирането на автомобила до прекратяването на неговата регистрация в „Пътна полиция“.

Tака за клиента услугата е максимално улеснена и за него остава единственно радостта от сделката – покупката на нов автомобил и удовлетворението, че е спомогнал за една по-чиста и безопасна градска среда.

Програми за обновяване на автомобилния парк и за намаляване на негативните последици от остарелите, несигурни и спомагащи за замърсяването на въздуха автомобили са отдавна инициирани от държавните институции в повечето Европейски страни.

И докато у нас създаването на държавна програма за бракуване на стари автомобили е все още идея, която чака подкрепа от държавата, родният вносител на Suzuki прави крачка напред към крайния клиент и му предлага директен скрап бонус при покупка на нов автомобил.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *