728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Subaru временно паузира производството в някои заводи в Япония

Subaru Corporation ще коригира производството в автомобилните си заводи в Япония поради прекъсвания в доставката на някои части ползващи полупроводници. От 10 април производството в завода Яджима (Yajima) в производствения комплекс Гумна (Gumna/) ще бъде временно спряно. Период: 10-27 април 2021 г. (13 работни дни), част от производството ще възобнови дейност на 21 април. Цялостното

Subaru Corporation ще коригира производството в автомобилните си заводи в Япония поради прекъсвания в доставката на някои части ползващи полупроводници.

  • От 10 април производството в завода Яджима (Yajima) в производствения комплекс Гумна (Gumna/) ще бъде временно спряно.
  • Период: 10-27 април 2021 г. (13 работни дни), част от производството ще възобнови дейност на 21 април.
  • Цялостното производство ще се възобнови на 10 май (от 28 април до 9 май са първоночално планирани почивни дни в производствения комплекс Гумна)
Прочети още:
Mercedes Concept EQG е концептуален електрически G-Class с 4 електромотора

През този период производството в основния завод (за автомобили) и завода Оизуми (завод за двигатели и трансмисии) е планирано да продължи.

Въздействието върху консолидираните финансови резултати на Дружеството тепърва ще бъде определено. Oт Subaru казват, че ще направят допълнително съобщение, „ако се счете за необходимо.“

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *