728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават Mercedes S-Class бивша собственост на Стефан Данаилов

Последният автомобил на Стефан Данаилов се появи за продажба в интернет пространството. Става дума за Mercedes-Benz S-Class от 2014 година в перфектно състояние и с нисък пробег. Обявата за машината показва пробег от 77 650 км, а под предния капак откриваме дизелов мотор с 245 к.с., както съобщават колегите ни от Dizzy Riders. Както може

Последният автомобил на Стефан Данаилов се появи за продажба в интернет пространството. Става дума за Mercedes-Benz S-Class от 2014 година в перфектно състояние и с нисък пробег.

Обявата за машината показва пробег от 77 650 км, а под предния капак откриваме дизелов мотор с 245 к.с., както съобщават колегите ни от Dizzy Riders. Както може да се очаква за такъв клас автомобил, черният седан е доста добре оборудван и разполага с куп глезотии.

Не знаем кога точно Стефан Данаилов купува колата, но тя е последната, която той използва преди да напусне този свят през 2019 година. Лимузината разполага с пълна сервизна история и е на практика безупречна.

Прочети още:
БГ пазар: Продават Honda Accord от 1986 г. бартер за мотопед Simson

Припомняме, че Стефан Данаилов почина в болницата на 76 години от полиорганна недостатъчност на 27 ноември 2019 г. Остава след себе си сина си Владимир, племенницата си Росица, доведения си син Росен и праплеменниците и доведените си внучета.

Вижте повече подробности за автомобила на този линк.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *