728 x 90

Премахват стари, опасни и пречещи знаци от улиците на София

Съвместен екип от служители на Столичен инспекторат и дирекция „Аварийна помощ и превенция“ отстраниха 21 броя стари и неизползваеми фирмени информационно-указателни табели от стълбове на уличното осветление, както и електропреносната и контактната мрежа на градския транспорт в София. Тези елементи загрозяват градската среда и не отговарят на изискванията за поставяне на информационни елементи. Акцията обхвана

Съвместен екип от служители на Столичен инспекторат и дирекция „Аварийна помощ и превенция“ отстраниха 21 броя стари и неизползваеми фирмени информационно-указателни табели от стълбове на уличното осветление, както и електропреносната и контактната мрежа на градския транспорт в София.

Тези елементи загрозяват градската среда и не отговарят на изискванията за поставяне на информационни елементи. Акцията обхвана табели по бул. „Васил Левски“, бул. „Витоша“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“, ул. „Оборище“, бул. „Евлоги Георгиев“, ул. „Екзарх Йосиф“ и др.

Демонтиран е и един остатъчен стълб на телефонен шлем от тротоара на адрес ул. „Бачо Киро“ и бул. „Дондуков“. Столичен инспекторат ще продължи периодично да картотекира подобни неактуални рекламни и информационни съоръжения с цел тяхното последващо премахване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *