728 x 90

Отвориха за движение новоизграденото кръгово кръстовище на бул. „Андрей Ляпчев“ в София

След полагане на последния износващ пласт асфалт и полагане на маркировка тази сутрин бе пуснато движението по новоизграденото кръстовище на бул. „Андрей Ляпчев“ и бул. „Кл. Охридски“ в София. В него са обособени две ленти за движение по 4,5 м. Външният радиус на кръга е 25 м, а вътрешният – 16 м. В рамките на строителните дейности са

След полагане на последния износващ пласт асфалт и полагане на маркировка тази сутрин бе пуснато движението по новоизграденото кръстовище на бул. „Андрей Ляпчев“ и бул. „Кл. Охридски“ в София.

В него са обособени две ленти за движение по 4,5 м. Външният радиус на кръга е 25 м, а вътрешният – 16 м. В рамките на строителните дейности са изградени връзките между съществуващите пътни платна на двата булеварда, като в обсега на кръстовището са обособени нови тротоари с унипаваж. Предвижда се също изграждане на нова дъждовна канализация за отводняване на пътното платно и нова електроснабдителна мрежа. Строителството на кръговото кръстовище ще продължи до края на месец юли.

Строителните бригади продължават работата по тротоарите в участъка. Предстои да бъде озеленено с рози, лавандула и жив плет от берберис.

Прочети още:
Премахват стари, опасни и пречещи знаци от улиците на София

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *