Мият улици и тротоари в София, почистват отводнителни шахти

Миене на пътните платна на улици и булеварди, тротоари и пешеходни пространства продължава на територията на Столична община. Дейностите се извършват с помощта на автоцистерна с маркуч както през деня, така и нощем и се контролират от екипите на Столичен инспекторат. Успоредно с това се извършва и профилактика на дъждоприемните шахти, за да се осигури

Миене на пътните платна на улици и булеварди, тротоари и пешеходни пространства продължава на територията на Столична община. Дейностите се извършват с помощта на автоцистерна с маркуч както през деня, така и нощем и се контролират от екипите на Столичен инспекторат.

Успоредно с това се извършва и профилактика на дъждоприемните шахти, за да се осигури проводимостта на съоръженията.

Екипите са работили по миенето на участъци от бул. „Гоце Делчев“, транспортния тунел на ул.“Житница“, бул.“Константин Величков“, бул. „Кн. Мария Луиза“, бул. „акад. Ив.Евст.Гешов“, бул. „Ал. Стамболийски“, бул. „Христо Ботев“, пл. Света Неделя, бул. „Възкресение“, пл. „Възраждане“. В район „Лозенец“ – по  бул. „Никола Вапцаров“, бул.“П.К.Яворов“, бул. „Свети Наум“, бул. „Черни връх“, бул. „Драган Цанков“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул.“Възкресение“.

Прочети още:
Над 300 000 повече регистрирани коли в София от 2012 до 2021 г.

По план миенето продължава в районите като „Красно село“, „Сердика“, „Подуяне“, „Надежда“, „Искър“, „Овча купел“ и „Люлин“. Ще се работи по почистването на вътрешно-квартални улици.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *