728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

В Словакия спряха Ford Focus, защото превозвал Peugeot 206 на покрива си

Разположен на около 50 км североизточно от Братислава, Трнава е град в западна Словакия с красив исторически център, който си печели титлата „Малкия Рим“ от туристите. Това е и мястото, където местната полиция спря шофьор на първо поколение на Ford Focus преди фейслифта, защото превозва цяла кола (е, почти) на покрива си. Това се случва

Разположен на около 50 км североизточно от Братислава, Трнава е град в западна Словакия с красив исторически център, който си печели титлата „Малкия Рим“ от туристите. Това е и мястото, където местната полиция спря шофьор на първо поколение на Ford Focus преди фейслифта, защото превозва цяла кола (е, почти) на покрива си. Това се случва по-рано тази седмица на обходен път, където комбито е забелязано незаконно да превозва Peugeot 206 CC. на покрива си.

Официалният акаунт във Facebook, принадлежащ на местната полиция, казва, че петима души са били вътре в колата. Някак логично идва информацията, съобщена от Motor1.com, че човекът зад волана губи книжката си, заедно с регистрационните табели и документите за регистрация на неговия Focus.

Малкият френски кабриолет с твърд покрив със сигурност е виждал по-добри дни, както можете да видите от снимката. Липсват колелата, фаровете, предната броня и решетката, заедно с прозорците, огледалата и задните светлина от страна на пътника. Двуместният кабриолет 206 показва видими признаци на повреди от пожар.

Прочети още:
Японец прави ревю на Lada Largus - "трудно е да се повярва, че е руска" (видео)

Според полицията онези, които са вътре в синия Focus, току-що са закупили развалината и са я транспортирали обратно към дома. Спокойно можем да предположим, че и комбито не е във върхова форма – може би дори опасен за обществените пътища – като се има предвид колко ръжда виждаме от снимката. Изглежда, че страничните огледала седят на място с помощта на тиксо, докато предният калник от страната на пътника постепенно се поглъща от ръжда от долната страна.

Доста лесно е да си представим най-лошия сценарий в стил филма Final Destination, в който шофьорът на Focus-а набива силно спирачките, а колата на покрива излита и се разбива в друга кола. За щастие, това не се случва, благодарение на бързите действия на полицията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *