728 x 90

Ето как най-вероятно ще изглежда новата Skoda Superb

Skoda Superb ще продължи да съществува и след настоящото си поколение, като същото касае и немския брат VW Passat. И двата модела ще споделят поточната линия в обновения завод на концерна VAG в Братислава в Словакия. Superb вече няма да се произвежда в Квасини, Чехия, докато Passat ще загуби своя етикет „Произведено в Германия“. Координаторът

Skoda Superb ще продължи да съществува и след настоящото си поколение, като същото касае и немския брат VW Passat. И двата модела ще споделят поточната линия в обновения завод на концерна VAG в Братислава в Словакия. Superb вече няма да се произвежда в Квасини, Чехия, докато Passat ще загуби своя етикет „Произведено в Германия“.

Координаторът по екстериорния дизайн на Skoda Петр Матушинец вече заговори за дизайна на новия Superb по-рано тази година, намеквайки за еволюционен подход, а не за драматично нов изглед. Флагманът на компанията вероятно ще нарасне, като се има предвид, че най-новата Octavia сега е още по-голяма отпреди. Superb отново ще получи лифтбек и комби версии, докато Passat се очаква да се превърне изцяло в комби.

Колегите ни от руския сайт Kolesa.ru подготвиха компютърни изображения, които подсказват за това как може да изглежда новият Superb. Очевидно дизайнът е силно повлиян от настоящото поколение Octavia, което не бива да се счита за изненада.

В изображенията по-долу пък можете да видите официални скици от новия Superb, които Skoda разпространи с цел да загатне за дизайна.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт