БГ пазар: Продават Skoda Octavia на 509 000 км в учудващо свежо състояние

Към момента на пускане на обявата цената на колата е 7500 лева. Продавачът не предлага възможност за коментар на цената.

Истинска рядкост е у нас да попаднеш на обява за употребяван автомобил, в която да е изписан реалният пробег на машината. Разбира се, тук говорим за коли на над 5-годишна възраст.

Попаднахме на една прелюбопитна обява, в която е поместен реалният пробег на продаваната кола. Точно това ни накара да я споделим с вас, тъй като смятаме постъпката за честна и заслужваща внимание.

Публикуваме текста от обявата без редакторска намеса:

„Прочети всичко преди въпроси!!! Продавам Шкода Октавия 2.0 тди закупена нова от България 2007г. Колата е на реални 509000 км с пълна сервизна история до последния км и е почти в перфекно състояние. техническото състояние е перфекно нямя хоп троп колата е на толкова км понеже е карана предимно в Европа. Може да бъде направен тест до всяка точка в България. Ако си търсите истинска кола това е ако си търсите на малко км без история това го има в всичка автокъщи. Колата е оргинални врс 17 ки с нови летни гуми подарявам към нея 4 броя джанти 15 ки с нови зимни гуми . На 500 000 км е обслужина напълно и проверена с Опел Пловдив ‘Стефанов’ агренажа е сменен всички ремъци и ролки + филтри и масло. Колата разолага с мулти медия BOLERO, Cruse control климатик ел стъкла ел огледала мулти волан.“

Към момента на пускане на обявата цената на колата е 7500 лева. Продавачът не предлага възможност за коментар на цената. Повече информация е налична в оригиналната обява.

Прочети още:
БГ пазар: Продават този малък симпатяга Innocenti 500 за 800 лева

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget