728 x 90

Дрогиран поляк събра 10 незаконни мигранти в Skoda Kodiaq на магистрала Европа

Лек автомобил Skoda Kodiaq с полска регистрация, за който е получена информация, че не спира за полицейска проверка, е локализиран вчера сутринта към 8.45 часа на автомагистрала Европа. За да се избегне евентуално пътнотранспортно произшествие, служителите от Регионална дирекция „Гранична полиция“-Драгоман създават организация, която принуждава шофьора да напусне автомагистралата при 16 километър и да слезе

Лек автомобил Skoda Kodiaq с полска регистрация, за който е получена информация, че не спира за полицейска проверка, е локализиран вчера сутринта към 8.45 часа на автомагистрала Европа. За да се избегне евентуално пътнотранспортно произшествие, служителите от Регионална дирекция „Гранична полиция“-Драгоман създават организация, която принуждава шофьора да напусне автомагистралата при 16 километър и да слезе под мост, където се оказва в задънена улица.

Колата спира и водачът, полски гражданин, се опитва да избяга, но е задържан. Граничните полицаи са задържали и спътничката му, полска гражданка, както и 10 незаконни мигранти, натъпкани на задната седалка и в багажника на автомобила. Направен е полеви тест за наркотици на шофьора, който е реагирал на амфетамин.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е районната прокуратура.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт