728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Продават 6-колесен пикап Mercedes ML 3.2 на газ

Да, обявата за този употребяван автомобил този път не е от България, но пък ни се стори твърде интересна, за да я пропуснем. Става дума за преработка на Mercedes-Benz ML от първо поколение в пикап с шест колела. Въпреки очевидните промени, машината използва доста голям набор от оригинални части и компоненти. Такива, например, са шестте

Да, обявата за този употребяван автомобил този път не е от България, но пък ни се стори твърде интересна, за да я пропуснем. Става дума за преработка на Mercedes-Benz ML от първо поколение в пикап с шест колела.

Въпреки очевидните промени, машината използва доста голям набор от оригинални части и компоненти. Такива, например, са шестте колела AMG, както и запазения цялостен AMG спортен външен пакет.

Разочароващо обаче е, че задвижването на този ML пикап всъщност не се извършва от шестте колела. Подобно на стандартния модел, джипката е 4х4. С други думи, най-задните колела само се „возят“ от останалата част от машината.

Прочети още:
Продават VW Polo с 2.8 VR6 мотор за 16 000 лв.

Въпреки това, имайки предвид нелошата проходимост на ML, можем да очакваме добри възможности извън пътя. Освен това, към рецептата добавяме и 3.2-литров V6 мотор, който дори е бил модифициран за работа на пропан бутан.

В момента пикапа ML се намира в Нотингам, Великобритания. Исканата за него цена възлиза на около 24 000 лева, а продавачът казва, че може да транспортира машината навсякъде по света. Вижте повече в обявата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget