728 x 90

С 254 км/ч при ограничение 110 км/ч – заснеха много бърз SEAT на магистрала Европа

В съботния ден, в хода на специализирана полицейска операция на територията на ОДМВР-София, с мобилно техническо средство на автомагистрала „Европа“ е заснет лек автомобил, движещ се с 254 км/ч при максимално разрешена 110 км/ч. Както е видно от разпространената снимка, автомобилът е марка SEAT. Законът предвижда глоба от 1200 лева за подобно нарушение. От МВР-София

В съботния ден, в хода на специализирана полицейска операция на територията на ОДМВР-София, с мобилно техническо средство на автомагистрала „Европа“ е заснет лек автомобил, движещ се с 254 км/ч при максимално разрешена 110 км/ч.

Както е видно от разпространената снимка, автомобилът е марка SEAT. Законът предвижда глоба от 1200 лева за подобно нарушение. От МВР-София съобщиха и за други две сериозни провинения в последните дни:

РУ-Етрополе: Около 8.10 часа на 30 юли автопатрул извършил проверка на лек автомобил FIAT Stilo. Водачът от същия град е задържан за срок до 24 часа, след като дрегерът отчел 1.64 промила алкохол в пробата му. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

РУ-Самоков: Около 14.30 часа на 31 юли, на бул. „Искър“, автопатрул предприел проверка на лек автомобил Nissan Pathfinder. Водачът от същия град бил тестван с дрегер и задържан за срок до 24 часа, след като в издишания от него въздух уредът отчел 2.96 промила алкохол. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *