728 x 90

Немско списание публикува „интервю“ с Шумахер

  Die Aktuelle използва изкуствен интелект, за да пресъздаде разговор със седемкратния шампион. Семейството му ще съди немското издание. Семейството на Михаел Шумахер ще стартира легална процедура срещу Die Aktuelle заради „интервю“ със седемкратния шампион. На корицата на немското издание стои неговата снимка с текст: „Михаел Шумахер. Първото интервю. Звучи измамно реално.“ Оказва се, че от

  Die Aktuelle използва изкуствен интелект, за да пресъздаде разговор със седемкратния шампион. Семейството му ще съди немското издание.

  Семейството на Михаел Шумахер ще стартира легална процедура срещу Die Aktuelle заради „интервю“ със седемкратния шампион. На корицата на немското издание стои неговата снимка с текст: „Михаел Шумахер. Първото интервю. Звучи измамно реално.“ Оказва се, че от Die Aktuelle са използвали изкуствен интелект, за да симулират интервю с 54-годишния германец, но това се упоменава едва в края на материала.

  От Reuters са се свързали с представител на фамилия Шумахер, който е потвърдил, че немското издание Die Aktuelle ще бъде подведено под съдебна отговорност. Това не е първият опит на Die Aktuelle да се меси в личния живот на семейството на бившия пилот, което ревностно пази в тайна неговото състояние.

  Корина Шумахер направи една от редките си публични изяви относно съпруга си в биографичния филм на Netflix, който излезе през 2021 година.

  “Живеем заедно у дома. Терапията продължава. Правим всичко по силите си, за да може Михаел да е по-добре, за да сме сигурни, че му е комфортно, за да го накараме да чувства, че е част от семейството, че той ни свързва“, разказва Корина.

  „Опитваме се семейството ни продължи да живее по начина, който Михаел обичаше и все още обича. Животът продължава.“

  „Личното пространство си е лично“. Винаги го казваше и за мен е много важно той да може да продължи да се наслаждава на личния си живот колкото се може повече. Михаел винаги ни защитаваше. Сега идва ред ние да го защитим“, категорична е неговата съпруга.

  Шумахер получи тежка мозъчна травма по време на ски инцидент през 2013 година и прекара шест месеца в изкуствена кома. От този момент нататък семейството му отказва да прави публични изяви и да разкрива подробности за състоянието му. 

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт