728 x 90

Искате Rolls-Royce комби? Пригответе 162 500 евро

Комби автомобилите обикновено са част от моделните гами на масовите производители. Разбира се, през годините сме попадали на какви ли не шантави комби коли (спомнете си V12 комбито на Mercedes), но не бяхме попадали на Rolls-Royce комби. Toзи автомобил е базиран на Silver Seraph от 1998 година като трансформацията в комби е отнела около 7

Комби автомобилите обикновено са част от моделните гами на масовите производители. Разбира се, през годините сме попадали на какви ли не шантави комби коли (спомнете си V12 комбито на Mercedes), но не бяхме попадали на Rolls-Royce комби.

Toзи автомобил е базиран на Silver Seraph от 1998 година като трансформацията в комби е отнела около 7 месеца. Ако дизайнът отпред ви изглежда познат, то не се бъркате – подобен автомобил, разбира се като седан, през онези години се продава и като Bentley Arnage.

Супер луксозното комби в момента се продава от автокъща в Италия. Както TopGear съобщава, цената е сериозните 162 500 евро, но пък срещу нея получавате единствен по рода си екземпляр в целия свят.

Прочети още:
И Lamborghini със сервизна акция, но заради дефектни дръжки на вратите

Както можете да видите от снимките, дизайнът не е силната страна на автомобила – в задната си част той определено напомня на катафалка. Луксът е ключът тук – интериорът е с бяла премиум кожа, а на борда ще откриете множество екстри.

Част от тях включват електрически седалки с памет, аудио система, климатроник, много дървени декорации и други. Под капака, разбира се, е копринено мек като работа V12 бензинов агрегат без турбо.

Няма как да не отбележим и саковете за багаж, които са направени изцяло в стила на самия автомобил. В товарния отсек откриваме още походна масичка за пикник със специални чаши за шампанско и два големи чадъра.

Вижте пълната обява за колата на този линк.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *